Főoldal / / Meddőségi centrumunk

Visszahívást kérek

Egyeztessen időpontot az alábbi telefonszámon:

+ 36 70 377 48 45
menü

Meddőségi centrumunk

MEDDŐSÉG HELYETT KISBABÁT!

Meddőségi centrumunkban a női meddőségi vizsgálat részben OEP finanszírozott!

FORDULJON HOZZÁNK, MERT

  • Meddőségi Centrumunk eredményességi mutatói a magyarországi legmagasabbak között vannak – az Ön statisztikai esélyei a teherbeesésre az átlagnál jobbak magánklinikánkon.

  • A nemzetközi sztenderdek alapján felépített szakmai protokollunk gyors és hatékony. A meddőség kivizsgálása legfeljebb hat hét leforgása alatt feltárja a meddőség okát.
ISMERJE MEG KIVIZSGÁLÁSI PROTOKOLLUNK RÉSZLETEIT ITT:
férfi meddőségi vizsgálatok >>>
női meddőségi vizsgálatok>>>

  • Kizárólag egyedi, konkrét vizsgálati eredményeken alapuló kezelést folytatunk. Elkerüljük a felesleges hormon túladagolást, a szervezetet szükségtelenül terhelő beavatkozásokat. Minden egyes páciensünket személyre szabott terv mentén kezeljük.

ISMERJE MEG MEDDŐSÉGI KEZELÉSEINKET ITT: meddőség kezelése >>>

  • A rendelkezésre álló korszerűen felszerelt endoszkópos műtő az esetlegesen meddőséget okozó elváltozások kezelését leegyszerűsíti, a gyors regenerálódást a már ismerős környezet és barátságos légkör garantálja.
  • A meddőségi centrum orvosai évtizedes szakmai sikerekkel rendelkeznek, az őket támogató személyzet összeszokott team, pácienseik bizalmát élvező asszisztensnők, embriológusok.

ISMERJE MEG MEDDŐSÉGI KÖZPONTUNK MUNKATÁRSAIT ITT: kollégáink

  • Vizsgálatainkat és kezeléseinket minden esetben kíméletesen, kényelmi szolgáltatásokkal kiegészítve és nagy tapintattal végezzük.
  • A tudat, hogy sok-sok baba kezeléseink révén családok ezreit tette boldoggá – minden nap új energiát ad nekünk ahhoz az eltökélt munkához, amit a meddőség ellen folytatunk.
  • Ha Önöknél is felmerült már a meddőség gyanúja, akkor most jelentkezzen be hozzánk meddőségi vizsgálatra.

A MEDDŐSÉG OKAIRÓL, TÜNETEIRŐL TOVÁBBI RÉSZLETEKET OLVASHAT : meddőség számokban, meddőség jelei, meddőség okai
Klinikánk meddőségi 
centruma olyan párokon segít, akiknek legfőbb vágyuk, hogy családjuk 
teljessé válhasson

Vannak boldog párok, akiknek a természet nem adja meg, amire vágynak, elmarad a gyermekáldás. Meddőségi centrumunk rajtuk segít, hogy vágyaik netovábbja, a párt családdá varázsoló baba megszülethessen.

Fontos alapelvünk
Pácienseinkre felnőtt, érett személyiségként tekintünk, akik joggal számítanak arra, hogy pontosan tisztában lehetnek a rájuk váró történésekkel. Folyamatos párbeszédre törekszünk tehát velük, egyrészt mert munkánkat a tőlük származó legapróbb részlet is segíti, másrészt mert érzékenységüket enyhíti, ha felkészülhetnek a rájuk váró vizsgálatokra, megértik azok célját, jellegét.