Babanapló

Babanapló

menü

Egyeztessen időpontot az alábbi telefonszámon:

+36 20 257 57 78
menü

Dr. Szabó Ferenc

Jelenleg andrológus-urológus adjunktusként dolgozom a Honvédkórház Állami Egészségügyi Központ Urológiai Osztályán valamint a Róbert Károly Magánklinikán.

Fő tevékenységi köröm a merevedési és magömlési zavarok, férfi meddőség, öregedő férfi betegségeinek diagnosztikája és kezelése. A férfi meddőség műtéti megoldásában here térkép biopsziát (mélyfagyasztásos háttérrel), varicokele műtétet, ondóúti elzáródások megoldását, hydrokele ill. herecysta resekciót végzünk, ezenkívül hímvessző görbületek, fitmya szűkület, hímvesszőn lévő egyéb eltérések műtéti megoldásait.

2010-ben Európai Andrológiai Akadémia Klinikai Andrológus nemzetközi szakvizsgát tettem (European Academy of Andrology Clinical Andrologist).

2000-ben urológiából 2005-ben andrológiából szakvizsgáztam.

Jelenleg elsősorban andrológiával foglalkozom, fő érdeklődési területem a férfi meddőség, ezen belül is a varicokele(here visszértágulat) és here különböző betegségeinek vizsgálata és ellátása.


http://hajraegeszseg.hu/cikk/2013-03-09/attores-a-ferfi-meddosegi-vizsgalatokban
http://hajraegeszseg.hu/rovat/baba-mama-csalad

Új, immáron DNS-alapú vizsgálatokkal hatékonyabban megállapítható, hogy mi állhat a férfiak meddőségének hátterében. A beavatkozást már Magyarországon is végzik; az InfoRádió által megkérdezett andrológus szerint a speciális módszerrel a meddő párok 20%-án tudnak segíteni. Gál Ildikó kérdezte Szabó Ferencet.Szabó Ferenc andrológust hallották.