Babanapló

Babanapló

menü

Egyeztessen időpontot az alábbi telefonszámon:

+36 20 257 57 78
menü

Dr. Szakonyi Tibor


1972-ben kezdtem a pályámat mint szülész-nőgyógyász szakorvos jelölt.

A szakvizsgámat már a Róbert Károly kórházban kaptam, 1977-ben. Azóta dolgozom ebben a kórházban/később Nyírő Gyula Kórház nevet kapta/ ahol ismertségemet szereztem segédorvostól a vezető főorvosig.

1983-as UH licence vizsgám óta nagy jártasságot szereztem az UH diagnosztika területén, mely most elengedhetetlen a napi működésben. Tudományos munkásságot ebben a tárgykörben végeztem.

Szinte valamennyi Nőgyógyászati Társaságnak tagja vagyok.

Az elmúlt 39 év alatt több ezer gyermeknek segítettem a világra jönni. Neves tanáraimnak köszönhetően a nőgyógyászati műtétek szinte minden fajtáját megtanultam és alkalmaztam.

A 2007-esegészségügyi reform megszüntette az osztály finanszírozását, így – megvédve az ott dolgozó szakembereket és egy jól működő osztály létét- elhatároztam pár munkatársammal együtt, hogy magán-ellátás formájában fogunk tovább működni. Ez hihetetlen nagy tervezést, szervezést,odafigyelést igényelt, de befektető-társaimmal egyetértésben létrehoztam a most már virágzó Róbert Károly Magánklinikát.

Az intézet szakmai felügyeletét látom el, mint vezető főorvos, és emellett az ügyvezető igazgatói munkában is részem van.

Életpályámat meghatározza az elhivatottság, az alázat, a szakma tisztelete, a hozzáértés megszerzése, a betegekérdekét szolgáló figyelem, gondosság.

Négy gyermekem és három unokám van.