Főoldal / Családtervezés / Szülés
menü

Visszahívást kérek

Egyeztessen időpontot az alábbi telefonszámon:

+ 36 70 377 48 45
menü

Szülés

A Róbert Károly Magánklinika családközpontú szülészetének minden orvosa és szülésznője kitűnő szakember. Évtizedek tapasztalataival, szakmai elkötelezettséggel, és átlagon felül pozitív emberi hozzáállással fogadunk minden kismamát, aki megtisztel minket azzal, hogy klinikánkon ad életet gyermekének.
Bárkinél is szüljön, biztosan számíthat arra, hogy minden munkatárstól a legjobb tudása szerinti támogatást kap a vajúdás óráiban és a szülés során. Családi kórházunk minden szakembere azért dolgozik, hogy ezt a rendkívüli pillanatot a személyes törődés és gondoskodás övezze a szülőszobán és az újszülött osztályon is.
Szüljön nálunk otthon!
SZÜLÉS VÁLASZTOTT SZÜLÉSZNŐVEL

Családközpontú szülészetünk a szülés természetességében és háborítatlanságában hívő kismamáknak ajánlja a választott szülésznő segítségével kísért szülést. A szülés természetes folyamata során minden az Ön ritmusa szerint zajlik, a választott szülésznő a háttérben maradva figyel minden rezdülésére, de ott terem azonnal, ha szükség van bátorításra vagy segítségre. A szülés kórházi biztonságát az ügyeletes orvos jelenléte garantálja, de csak abban az esetben, ha a mama vagy a baba egészsége miatt erre feltétlenül szükség lenne.
Szüljön nálunk otthon!


SZÜLÉS VÁLASZTOTT ORVOSSAL

A háborítatlanság mellett a biztonságra is hasonló figyelmet fordítunk. A szülést választott orvossal azoknak a kismamák ajánljuk, akik el sem tudják képzelni, hogy otthon szüljenek, mert egyformán fontosnak tartják az ismerős orvos jelentette személyességet és ezzel együtt a csak kórházban megtalálható infrastruktúrát is. A választott szülészorvost gyakorlott szülésznő segíti, ők összeszokott párosként fél szavakból is értik egymást.
Szüljön nálunk otthon!

SZÜLÉS VÁLASZTOTT ORVOSSAL ÉS SZÜLÉSZNŐVEL

A szülés minden nő életének egyik legfontosabb élménye. Természetesnek tartjuk azt is, ha Ön csak akkor érzi magát jól ebben a rendkívüli pillanatban, ha a szülésnél jelenlévő minden szakemberhez személyes kapcsolat és bizalom fűzi. Ha a szülésznő a háborítatlanság élményét kínálja, az orvos pedig a biztonságérzetét növeli.
Szüljön nálunk otthon!

Az elmúlt évtizedek beidegződései kialakították azt a gyakorlatot, hogy a legtöbb anya előre kiválasztott, ún. "fogadott" orvossal akar szülni.
Érdemes azonban tudni, hogy nálunk az is különleges bánásmódban részesül, aki nem fogad meg előre orvost. Erről blogunkban olvashatnak beszámolókat olyan kismamáktól, akik hittek bennünk. Elhitték, hogy egy magánklinika presztízse biztosíték arra, hogy dedikált orvos nélkül is maradéktalan biztonságban és a legnagyobb gondoskodásban van része az anyának.

Izabella,Veronika, és egy külföldről szülni hazatérő anya mesélt tapasztalatairólGyermek születik - család születik

A szülés színtere évszázadokig a család volt. A szülés része volt a család életének. Otthon volt a szülőszoba. Az erőforrások – a vigasz, a támogatás, az együttérzés, a fizikai segítség – a családtól származtak. Onnét, ahonnét az új élet is. Aztán jött az orvostudomány, és kivette a család köréből a szülés aktusát. Jött a másik véglet, a kiterítve szülés, a fémek zaja, a vakító fények. „Apuka, magára itt nincs szükség”, „aranyos most nem ihat” – instrukciók. Mostanában egyre többen kérdezik, hol az igazság, hol a járható út. Az eléggé világos előttünk – életekért felelős orvosok előtt, hogy a 21. században vállalhatatlan az otthonszülés. Abban a néhány másodpercben, amin egy élet múlik, nem mindegy, hogy kéznél-e a szakértelem, a megfelelő eszköz, a mindenre felkészült professzionális csapat. Nálunk a két út egybefonódik: családközpontú, otthonos szülés kórházi biztonságban.