Főoldal / Családtervezés / Terhesgondozási csomagok
menü

Visszahívást kérek

Egyeztessen időpontot az alábbi telefonszámon:

+ 36 70 377 48 45
menü

Terhesgondozási csomagok

Mind a fogamzásra történő felkészüléskor, mind a terhesgondozás során az a célunk, hogy idejében ismerjük fel azokat az esetleges veszélyeket, amik a terhesség, illetve a magzati fejlődés normális menetét megzavarhatják. A terhesgondozás folyamán klinikánk a szakmai követelményeket messze meghaladó gondossággal jár el, mivel számos olyan kiegészítő vizsgálatot végzünk rutinszerűen, melyek jelentősen növelik a terhesség biztonságos kiviselésének lehetőségét.

Terhesambulanciánk két csomagot állított össze a nálunk gondozott kismamák számára. A terhesgondozás csomagok mind az alacsony, mind pedig a közepes rizikójú terhesség valamennyi igényét kielégítik, minőségük pedig elhatározásunk szerint felülmúlja az Ön elvárásait. Miközben minden eszközünkkel támogatjuk a háborítatlan szülést, ugyanennyire fontosnak gondoljuk a csak a kórházi körülmények közt elérhető biztonságot is. Épp ezért már a terhesgondozás vizsgálatai közé beépítettük az altató orvosi konzíliumot, valamint a sebészeti szűrővizsgálatot. E két elem kizárólag a Róbert Károly Magánklinika terhesgondozás csomagjainak eleme.

A terhesség 9 hónapjára a koronát az egészséges újszülött karba vétele teszi fel az Ön számára. Épp ezért a mi munkánk sem érhet véget a gondos terhesgondozás és a szülés levezetésével. A terhesgondozás során alkalmat adunk Önnek gyermekorvosainkkal való személyes konzultációra, hogy valóban felkészülten fogadhassa gyermekét.

Válasszon két terhesgondozás csomagunk közül!
Optimum és Prémium terhesgondozási csomagI. trimeszter vizsgálatai
Optimum és Prémium terhesgondozási csomag II. trimeszter vizsgálatai
Optimum és Prémium terhesgondozási csomag III. trimeszter vizsgálatai

Az Optimum csomag az alacsony rizikójú terhesgondozás csomagja. Tartalmaz minden olyan szűrést és diagnosztikai vizsgálatot, amely megnyugtató légkört teremt a várakozás ideje alatt. A csomag nagy hangsúlyt fektet az egészségtudatos felfogásra és a felhőtlen öröm megélését szolgálja.
Optimum terhesgondozás csomag ára

A Prémium csomag a közepes rizikójú terhesgondozás, ami az orvosilag elérhető legmagasabb biztonságot jelenti mind Önnek, mind születendő gyermekének. Kiegészítő vizsgálatok és fokozott figyelem hivatott felszámolni a kockázatokat, és biztonságot teremteni a család számára. Minden arra irányul, hogy a babavárás boldogságát ne zavarja meg felesleges izgalom. Ezért orvosaink bármikor, korlátlan számú szülészeti vizit keretében vagy CTG vizsgálatokkal állnak rendelkezésére. Már a terhesség során lehetőséget biztosítunk arra, hogy leendő gyermeke gondozásáról gyermekorvosunkkal konzultálhasson.

Prémium terhesgondozás csomag ára

A magas rizikójú terhesgondozása szakmai hitvallásunk szerint az egyetemi klinikák feladatát képezik. Az ilyen előzménnyel hozzánk fordulókat az I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán dolgozó kollégáink tudására és gondoskodására bízzuk.


A Róbert Károly Magánklinika a családi kórház. Szerepünk ezért ott kezdődik, ahol a család megszületik.

A terhességre és a terhesgondozás folyamatára úgy tekintünk, mint a családdá válás első komoly, felelősségteljes állomására. Klinikánk szakembereinek az a feladata, hogy a nő legszebb 9 hónapjának biztonságát garantálják. Nálunk nincs hétvége, ünnepnap vagy szabadság, mi a hét 7 napján 24 órán keresztül foglalkozunk a terhes kismamákkal.

Készül a család! A természet jól tudta! Idő kell, míg a kismamából anya, a társból édesapa válik. A készülődés hónapjaiban nyugalomra és a felhőtlen, örömteli várakozás lehetőségére vágyik a család. Ezt biztosítjuk azzal, hogy nálunk a terhesgondozás is családközpontú. Pontos és fontos információk, szakszerű, mindenre kiterjedő vizsgálatok, folyamatos, őszinte párbeszéd, empátia, gondoskodás… ezt kínáljuk a 9 hónapra cserébe bizalmáért. Hogy a család nyugodtan készüljön… Hiszen család készül…

Szakmai protokoll

A Magyar Nőgyógyász Társaság és a Szakmai Kollégium időről - időre megfogalmazza azokat az irányelveket, amelyek mentén a felelős terhesgondozás Magyarországon végezhető. Magánklinikánk orvoscsoportja ezen ajánlásoknak, valamint a hazai és nemzetközi tudományos élet eredményeinek alapján fejleszti terhesgondozási protokollját.