Főoldal / Családtervezés / Akne, pattanás
menü

Visszahívást kérek

Egyeztessen időpontot az alábbi telefonszámon:

+ 36 70 377 48 45
menü

Akne, pattanás

Egy napon arra ébredni, hogy a tükörből egy makulátlan bőrű arc mosolyog vissza – ez minden aknes bőrrel küszködő fiatal álma.

Bőrgyógyászunk eredményesen kezeli az aknes, mitesszeres bőrt. A legújabb kutatások eredményei alapján felderíti az akne kialakulásának okát és egyéni adottságokra szabott terápiával visszaadja a fiatal bőr szépségét.


MI AZ AKNE?

Ha egy fiatalt kérdeznénk arról, hogy mi az akne, akkor bizonyára azt mondaná, hogy élete megszomorítója. Olyan nem kívánt társ, ami a hétköznapok egyetlen pillanatában sem engedi a fiatalt felszabadultan kapcsolatokat kialakítani, kommunikálni, viselkedni.

Ha a bőrgyógyászt kérdezzük, ő azt mondja, hogy az akne tömött tapintatú csomó, fekete mitesszer vagy pattanás. Jellemzően fiatal korban, főleg arcon, mellkason, háton megjelenő bőrbetegség, ami a faggyúmirigyek fokozott működése következtében alakul ki. De ő is tudja, hogy az akne messze több, mint bőrbetegség, mivel elrejthetetlen és szembetűnő, hiszen az arcon van, ezért pszichés gátak kialakulását okozza gyakran.

Ez az oka annak, hogy bőrgyógyászunk fokozott figyelmet és energiát szentel az aknes panaszokra. Tudja, hogy nem csak a bőrt kell meggyógyítani, hanem az aknetől szenvedőnek vissza kell adni az önbizalmát. Ezért körültekintő és célirányos, egyénre szabott kezeléssel visszaállítja a tiszta, sima, gyulladt csomóktól mentes arcbőrt.

MERT AZ AKNE KEZELHETŐ! HOGYAN?

Mivel minden ember bőre más, ezért legfontosabb lépésként bőrgyógyászunk beazonosítja, hogy milyen típusú és milyen stádiumú a bőrbetegség.

Tudjuk, hogy kialakulását genetikai tényezőkön kívül hormonális változások is okozzák, valamint környezeti viszonyok és táplálkozási szokások hatással vannak a betegség folyamatára. Ezért bőrgyógyászunk részletes kikérdezés alapján anamnézist készít, esetenként endokrinológiai vizsgálatot rendel el.

Ezt követi a kezelési stratégia felállítása, amely külső és belső kezelésekből áll. Külön-külön és kombinálva is lehet alkalmazni ezeket. Bőrgyógyászunk a leghatékonyabb, Ön által is elfogadott kezelési megoldást választja Önnek.

Az időben megkezdett és következetesen kezelt akne tartósan gyógyul, elejét veszi a súlyos, maradandó hegek kialakulásának, ezért mihamarabb bőrgyógyászhoz kell fordulni egy körültekintő, minden körülményre kiterjedő végleges megoldásért.

A már kialakult hegek sem csúfítják örökre az arcot, ugyanis a dermarolleres kezelés speciális kollagénes technikával képes eltüntetni a mély sebek nyomait.

Bőrgyógyászati vizsgálatról bővebben >>>

Ekcémáról bővebben >>>

Rosaceáról bővebben >>>

Szemölcsről bővebben >>>

Bőrgyógyászunk
 eredményesen kezeli az aknes bőrt, ezáltal visszaadja a bőr szépségét